Arrangementen

2-Daags fiets & wandelarrangement

Inclusief: Aankomst vanaf 10.00 uur Ontvangst met een welkomstdrankje en Betuws lekkernij Keuze uit:1x lunch in het restaurant of een lunchpakketje 1x 3-gangen diner van de chef op aankomstdag 1x Ontbijtbuffet met streekproducten Gratis fiets- en wandelroutes Gratis gebruik wellness faciliteite Gratis gebruik badjas, slippers en badhanddoeken Gratis entree Nationaal Fruitpark CADEAU! Gratis route.nl fiets/wandel route boekje!

3-Daags fiets & wandelarrangement

Aankomst vanaf 10.00 uur met een welkomstdrankje en Betuws lekkernij Keuze uit: 1x lunch in het restaurant of een lunchpakketje 1x 3-gangen diner van de chef op aankomstdag 2x Ontbijtbuffet met streekproducten Gratis fiets- en wandelroutes Gratis gebruik wellness faciliteiten Gratis gebruik badjas, slippers en badhanddoeken Gratis entree Nationaal Fruitpark Gratis gebruik midgetgolf CADEAU! Gratis route.nl fiets/wandel route boekje!

Body & Mind Retraite Deluxe

3-Daags Body & Mind Retraite Deluxe Volledig programma kunt u zien onder Hotel-> Hotelarrangementen. (Alleen boekbaar met aankomstdag woensdag, op basis van 2 personen en beschikbaarheid. U ontvangt na de controle de definitieve bevestiging.)

Body & Mind Retraite Superieur

3-Daags Body & Mind Retraite Super Deluxe Volledig programma kunt u zien onder Hotel-> Hotelarrangementen. (Alleen boekbaar met aankomstdag woensdag, op basis van 2 personen en beschikbaarheid. U ontvangt na de controle de definitieve bevestiging.)

Mini midweek vakantiedeal

4-daags verblijf voor 2 personen in een luxe kamer met kingsize bed en douche. Aankomst op maandag of dinsdag op basis van half pension. (3 x ontbijt en 3 x 3-gangenmenu) Voor maar €499,00 euro voor 2 personen!

Midweek vakantiedeal

5-daags verblijf voor 2 personen in een luxe kamer met kingsize bed en douche.? Aankomst op maandag of dinsdag op basis van half pension. (4 x ontbijt en 4 x 3-gangenmenu) Voor maar €699,00 euro voor 2 personen!

Lang weekend vakantiedeal

4-daags verblijf in een luxe hotelkamer met kingsize bed en douche. Geldig op aankomst op vrijdag, vertrek op maandag. Op basis van half pension. (3 x ontbijt en 3 x 3-gangenmenu) Voor maar €549,00 euro voor 2 personen!