Arrangementen

Paasarrangement 2020

Geniet van een lekker paasweekend ertussen uit! Inclusief: Welkomstdrankje Chocolade verassing op de kamer Luxe paasontbijtbuffet voor 2 personen Gratis gebruik badjassen, badhanddoeken en slippers Gratis toegang tot Spa & Wellness faciliteiten Gratis toegang tot het Nationaal Fruitpark Gratis midgetgolf voor 2 personen Voor maar € 22,00 p.p. Geldig van zaterdag op zondag 11-12 april & zondag op maandag 12-13 april.

2-Daags fiets & wandelarrangement

Inclusief: Aankomst vanaf 10.00 uur Ontvangst met een welkomstdrankje en Betuws lekkernij Keuze uit:1x lunch in het restaurant of een lunchpakketje 1x 3-gangen diner van de chef op aankomstdag 1x Ontbijtbuffet met streekproducten Gratis fiets- en wandelroutes Gratis gebruik wellness faciliteite Gratis gebruik badjas, slippers en badhanddoeken Gratis entree Nationaal Fruitpark CADEAU! Gratis route.nl fiets/wandel route boekje!

3-Daags fiets & wandelarrangement

Aankomst vanaf 10.00 uur met een welkomstdrankje en Betuws lekkernij Keuze uit: 1x lunch in het restaurant of een lunchpakketje 1x 3-gangen diner van de chef op aankomstdag 2x Ontbijtbuffet met streekproducten Gratis fiets- en wandelroutes Gratis gebruik wellness faciliteiten Gratis gebruik badjas, slippers en badhanddoeken Gratis entree Nationaal Fruitpark Gratis gebruik midgetgolf CADEAU! Gratis route.nl fiets/wandel route boekje!

Moederdag-verwen arrangement

Moederdag-verwen arrangement 1x Welkomstdrankje (koffie/thee) + betuwse lekkernij 1x Verassing op de kamer voor de moeders 1x Luxe ontbijtbuffet met streekproducten Voor maar 24,50 p.p.!

Hemelvaart arrangement

Hemelvaart arrangement 1x Welkomstdrankje (koffie/thee) + betuwse lekkernij 1x Verassing op de kamer 1x Luxe ontbijtbuffet met streekproducten Voor maar 22,00 euro p.p.!

Pinksterarrangement

Pinkster arrangement 1x Welkomstdrankje (koffie/thee) + betuwse lekkernij 1x Verrassing op de kamer 1x Luxe ontbijtbuffet met streekproducten Voor maar 22,00 p.p.!

Vaderdag-verwen arrangement

Vaderdag-verwen arrangement 1x Welkomstdrankje (koffie/thee) + betuwse lekkernij 1x Verrassing op de kamer voor de vaders 1x Luxe ontbijtbuffet met streekproducten Voor maar 24,50 p.p.!

Kerst arrangement

Kerst arrangement 1x Welkomstdrankje (koffie/thee) + betuwse lekkernij 1x Verrassing op de kamer 1x Luxe ontbijtbuffet met streekproducten Voor maar 22,00 p.p.!

Verwen-arrangement Deluxe *

inclusief: Ontbijt Cocktail en lekkernij in de wellness Gezichtsbehandeling van 50 minuten. Voor maar €72,50 per persoon! *(Alleen te reserveren op woensdag op basis van beschikbaarheid en 2 personen.)

Body & Mind Retraite Deluxe

3-Daags Body & Mind Retraite Deluxe Inclusief: Drie dagen onbeperkt gebruik van de Wellness, inclusief gebruik badjassen, badhanddoeken en slippers. Woensdag: Aankomst bij het Hotel met een welkomstdrankje appelcider. Genieten van een heerlijke overnachting. Donderdag: Uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten, Keuze uit: Een ontspanningsmassage met warme etherische olien en een feel good gesprek met een gediplomeerd mental coach*, Nagenieten met een lekkere yogurt met vers fruit in de wellness, Genieten van een heerlijke overnachting, Vrijdag: Uitgebreid ontbijtbuffet met streekpodcuten, Een ontspannende wandling - speciale rust route Ter afsluiting een kopje koffie of thee met een bonbon (Alleen boekbaar met aankomstdag woensdag, op basis van 2 personen en beschikbaarheid. U ontvangt na de controle de definitieve bevestiging.) *Geregistreerd psychosociaal therapeut. Vergoedingen vanuit een aanvullende verzekering > www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseli ...

Body & Mind Retraite Superieur

3-Daags Body & Mind Retraite Inclusief: Drie dagen onbeperkt gebruik van de Wellness, inclusief gebruik badjassen, badhanddoeken en slippers. 1x a la carte lunch op dag naar keuze 1x 3-ganen diner op dag naar keuze Woensdag: Aankomst bij het Hotel met een welkomstdrankje appelcider. Genieten van een heerlijke overnachting. Donderdag: Uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten, Keuze uit: Een ontspanningsmassage met warme etherische olien en een feel good gesprek met een gediplomeerd mental coach*, Nagenieten met een lekkere yogurt met vers fruit in de wellness, Genieten van een heerlijke overnachting, Vrijdag: Uitgebreid ontbijtbuffet met streekpodcuten, Een ontspannende wandling - speciale rust route Ter afsluiting een kopje koffie of thee met een bonbon (Alleen boekbaar met aankomstdag woensdag, op basis van 2 personen en beschikbaarheid. U ontvangt na de controle de definitieve bevestiging.) *Geregistreerd psychosociaal therapeut. Vergoedingen vanui ...