Fruitcorso tiel

Fruitcorso 2020

Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. De corsostoet bestaat dit jaar uit twaalf grote wagens en zes jeugdwagens.

Appelpop Tiel

Appelpop Tiel

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Naast muziek op de podia en een festivalmarkt zijn er ook diverse andere acts te vinden zoals een Silent Disco en een grote vrijdagmiddagborrel.

Wijnfestival Buren

Wijnfestival Buren

In de pittoreske binnenstad van Oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen.
Ontdek bijvoorbeeld de hoge kwaliteit van de Nederlandse wijnen, laat u verrassen door de wijnen uit de Balkan, of de Champagnes van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Frankrijk.

Dancetour

Dancetour Arnhem

Dancetour is voor iedereen, we brengen allerlei verschillende mensen graag samen. Daarom laten we een zo breed mogelijk aanbod aan muziek horen en is de entree voor gratis.
Waar de nadruk qua muziek in de beginjaren vooral lag op dance, hoor je tegenwoordig alle populaire stijlen op Dancetour. Van urban eclectisch tot progressive en freestyle. De grootste DJ’s en live acts wisselen elkaar af op Dancetour en zo kan eenieder zijn dansje komen doen en nieuwe muziek ontdekken.
Inmiddels wereldwijd bekende artiesten betraden al het Dancetour podium. Denk aan Hardwell, Armin van Buuren, Steve Aoki, maar ook Bizzey, Frenna, StukTV en Lil Kleine waren al te zien op Dancetour.

5 mei Bevrijdingsdag

Bevrijdingsfestival Wageningen

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. We vieren dat we in 1945 bevrijd zijn van de Duitse bezetting in Europa en de Japanse bezetting in Azië. Dat er een eind kwam aan de Tweede Wereldoorlog vol geweld en onderdrukking.
5 mei is ook een dag om ons te bezinnen op het belang van vrijheid en ons te realiseren dat vrijheid kwetsbaar is. Voor de vrijheid in Nederland hebben velen gevochten en zelfs hun leven gegeven.
Op de Bevrijdingsfestivals staan we samen stil bij dit gegeven, tijdens verschillende momenten en activiteiten. Om te vieren dat we vrij zijn, en om steun te betuigen aan hen die dat niet zijn.

Oldtimerfestival Dodewaard

Oldtimerfestival Dodewaard

Afgelopen jaren hebben wij het Festival gehouden op de De Vlasman of de Edisonring in Dodewaard.
Alle voertuigen zijn van harte welkom! En ook zonder voertuig bent u natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij al het moois wat er op het Festival te vinden is.

Loopdag Dijkrunners

Dijkrunners Loopdag 2020

Dijkrunners Loopdag 2020 georganiseerd door De Dijkrunners uit Dodewaard met start op ijsbaan, Bonegraafseweg/Peijenkampseveldweg/Paardendreef/De Dreef/Kalkestraat/ Waalbandijk /Oude Veerweg/terug naar ijsbaan van 14.30 tot 17.30 uur.