Maatregelen Corona

Beste gasten van het Fruitpark Hotel & Spa,

Wij heten u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Met de huidige omstandigheden zijn onze procedures en regels wellicht anders dan dat u van ons gewend bent.

Om onszelf en onze andere gasten te beschermen, zullen wij naast onze andere maatregelen ook bij binnenkomst een gezondheidscheck bij u uitvoeren.

De gezondheidscheck bestaat uit de volgende vragen:

 • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heeft u het Coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Bent u in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien u een van deze vragen met ‘Ja’ beantwoord, verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek aan ons uit te stellen.

 

1,5 meter samenleving

Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Fruitpark Hotel & Spa stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons hotel volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Wat wij doen in ons hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:

 • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Betere protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Regelmatige desinfectie van oppervlakken zoals sleutelkaarten, deurgrepen en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende middelen in openbare ruimtes aan.

Maatregelen in onze restaurant:

 • Onze gastvrouw zal u naar uw tafel begeleiden.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Wij serveren uit met gepaste afstand.
 • Maximaal 6 gasten per tafel, (als dit een gezin of huishouden is) anders max. 2 personen.
 • Wij zullen in sommige gevallen werken in shifts.
 • Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.

Veelgestelde Vragen

Mogen hotels open zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om hotels geopend te hebben.

Is het bezoeken van een hotel veilig?
Fruitpark Hotel & Spa heeft haar hotel ingericht conform de richtlijnen van het RIVM. Fruitpark Hotel & Spa heeft er alles aan gedaan de risico’s tot een minimum te beperken.

Kan ik nog steeds gebruikmaken van het ontbijtbuffet in het hotel?
Ja, uiteraard kunt u bij ons ontbijten. Wij bieden ons ontbijtbuffet aan met een aantal aangepaste regels. Hiervan wordt u op de hoogte gesteld bij het hotel.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
U kunt kosteloos uw reservering annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor aankomst. Annuleert u binnen deze termijn dan kunt u kosteloos uw reservering verplaatsen. Laat u niets weten? Dan behandelen wij uw reservering als een No-show en zal er 100% worden belast.

Zijn de faciliteiten van het hotel geopend?
De faciliteiten in ons hotel zijn allemaal geopend. Er kan bij drukte wel gevraagd worden om u in te schrijven voor een tijdstip. U kunt dus gebruik maken van ons zwembad, welness, sauna, stoomcabine en de infraroodcabine. Ook is onze beautysalon geopend.

Is het mogelijk om gebruik te maken van een (elektrische) fiets van het hotel?
Ja, het is mogelijk om een (elektrische) fiets te huren bij hotel. Om dit te reserveren kunt u contact opnemen met de receptie via 0344-607785 of via receptie@fruitpark.nl

 

Indien u nog vragen heeft over ons aangepaste reglement kunt u contact opnemen met onze receptie via 0344-607785 of via receptie@fruitpark.nl

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen in ons hotel! 

 

Fruithotel_29apr19-003
bloesemtocht-2019-9-1800×1200

NIEUWE BLOGBERICHTEN

Fruits

Verliefd op de herfst!

Rode, oranje en gele bladeren. Sappig & rijp fruit. Vallende noten, paddestoelen, helderblauwe luchten, boekreleases, kunstexposities, halloween, black Friday – er zijn veel redenen om verliefd te worden op herfst. En hier zijn er nog 3!

bloesemtocht-2019-9-1800×1200

Ontdek de Neder-Betuwe!

Neder-Betuwe heeft een prachtig rivierlandschap met mooie vergezichten, kronkelende dijken en monumenten, dat zich bij uitstek prima leent voor fietsen, wandelen en struinen. Elk seizoen is weer verrassend anders.