Maatregelen Corona

Update 12 januari 2021

Geachte Gast,

Samen met ons team doen wij er alles aan om u een fijn en veilig verblijf te garanderen.
In verband met de huidige aangescherpte maatregelen hanteren wij een aantal regels en protocollen.

Hieronder vindt u een overzicht:

Inchecken

Inchecken kan tussen 15.00 – 20.00 uur van maandag t/m zondag. Indien u op een later tijdstip wilt inchecken dient u contact op te nemen met onze receptie via 0344-607785. U krijgt dan de uitleg voor een late check-in.

Eten en drinken in het hotel

Helaas mag ons restaurant niet geopend zijn, hiervoor bieden wij een take away service aan. U kunt vooraf reserveren voor een ontbijtpakket en dinermenu. Diner kunt u iedere dag afhalen tussen 17.00 – 19.00 uur en ontbijt tussen 8.30 - 9.30 uur bij onze receptie. De bar is geopend voor take away drankjes tot 20.00 uur. Wij mogen helaas geen roomservice aanbieden.

Om te reserveren kunt u bellen met 0344-607785 of mailen via receptie@fruitpark.nl . Het is helaas niet toegestaan om gebruik te maken van (eigen) consumpties in onze bar en lobby, ook ons restaurant is geheel gesloten.

Wellness & Spa faciliteiten

Onze Wellness en Spa faciliteiten zijn geopend voor onze hotelgasten. Wij werken hiervoor op reservering en met shiften. U kunt uitsluitend bij het inchecken reserveren voor een shift van 1,5 uur. Tijdens uw gekozen tijdslot kunt u gebruik maken van alle wellness faciliteiten zoals de sauna, stoomcabine, infrarood en het zwembad.

Onze beautysalon mag helaas niet open zijn, gemaakte reserveringen zijn automatisch geannuleerd.

Huisreglement

 • Wij vragen u om de 1,5 meter in acht te nemen in alle publieke ruimtes. In de publieke ruimtes vindt u desinfectiepalen, wij vragen u om hier regelmatig gebruik van te maken. In ons hotel geldt ook een mondkapjesplicht in de publieke ruimtes.
 • Maak gebruik van de verplichte looproutes in het hotel.
 • Ervaart u tijdens uw verblijf gezondheidsklachten? Meld dit dan bij de receptie.
 • Wij vragen u om begrip en respect tegenover ons personeel en de medehotelgasten.

Namens het management en het personeel wensen wij u een fijn verblijf.

 


Beste gasten van het Fruitpark Hotel & Spa,

Wij heten u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Met de huidige omstandigheden zijn onze procedures en regels wellicht anders dan dat u van ons gewend bent.

Om onszelf en onze andere gasten te beschermen, zullen wij naast onze andere maatregelen ook bij binnenkomst een gezondheidscheck bij u uitvoeren.

De gezondheidscheck bestaat uit de volgende vragen:

 • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heeft u het Coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Bent u in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien u een van deze vragen met ‘Ja’ beantwoord, verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek aan ons uit te stellen.

 

1,5 meter samenleving

Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Fruitpark Hotel & Spa stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons hotel volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Wat wij doen in ons hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:

 • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Betere protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Regelmatige desinfectie van oppervlakken zoals sleutelkaarten, deurgrepen en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende middelen in openbare ruimtes aan.

Veelgestelde Vragen

Mogen hotels open zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om hotels geopend te hebben.

Is het bezoeken van een hotel veilig?
Fruitpark Hotel & Spa heeft haar hotel ingericht conform de richtlijnen van het RIVM. Fruitpark Hotel & Spa heeft er alles aan gedaan de risico’s tot een minimum te beperken.

Kan ik nog steeds gebruikmaken van het ontbijtbuffet in het hotel?
Helaas is per ingang van 15 december ons restaurant gesloten. Wij bieden hiervoor een take away service aan waar u ontbijt en diner kunt verkrijgen.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
U kunt kosteloos uw reservering annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor aankomst. Annuleert u binnen deze termijn dan kunt u kosteloos uw reservering verplaatsen. Laat u niets weten? Dan behandelen wij uw reservering als een No-show en zal er 100% worden belast.

Zijn de faciliteiten van het hotel geopend?
De faciliteiten in ons hotel zijn allemaal geopend. Er kan bij drukte wel gevraagd worden om u in te schrijven voor een tijdslot. U kunt dus gebruik maken van ons zwembad, welness, sauna, stoomcabine en de infraroodcabine. Onze beautysalon is helaas niet geopend.

Is het mogelijk om gebruik te maken van een (elektrische) fiets van het hotel?
Ja, het is mogelijk om een (elektrische) fiets te huren bij hotel. Om dit te reserveren kunt u contact opnemen met de receptie via 0344-607785 of via receptie@fruitpark.nl

 

Indien u nog vragen heeft over ons aangepaste reglement kunt u contact opnemen met onze receptie via 0344-607785 of via receptie@fruitpark.nl

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen in ons hotel! 

 

Fruithotel_29apr19-003
bloesemtocht-2019-9-1800×1200

NIEUWE BLOGBERICHTEN

Fruits

Verliefd op de herfst!

Rode, oranje en gele bladeren. Sappig & rijp fruit. Vallende noten, paddestoelen, helderblauwe luchten, boekreleases, kunstexposities, halloween, black Friday – er zijn veel redenen om verliefd te worden op herfst. En hier zijn er nog 3!

bloesemtocht-2019-9-1800×1200

Ontdek de Neder-Betuwe!

Neder-Betuwe heeft een prachtig rivierlandschap met mooie vergezichten, kronkelende dijken en monumenten, dat zich bij uitstek prima leent voor fietsen, wandelen en struinen. Elk seizoen is weer verrassend anders.