Dineren tussen de fruitbomen

Voor een heerlijke lunch, diner of high-tea kunt u ook terecht bij het Fruitpark Hotel & Spa. Onze gerechten worden bereid met de lekkerste streekproducten.

De Betuwe op zijn heerlijkst!

Klik hier voor onze menukaart!

Tafel reserveren
Restaurant

Ojah Ochten

Wij werken graag samen met bedrijven uit de regio, zo ook met het bedrijf Ojah, een bedrijf die vleesvervangers maakt. Lees snel meer!

Wij zijn Ojah, het bedrijf achter het merk Beeter®. Wij ontwikkelen in ons bedrijfspand in Ochten vleesalternatieven op basis van sojabonen en erwt. De producten die wij ontwikkelen bestaan uit slechts twee ingrediënten: sojabonen/erwt en water. Wij noemen dit clean label, omdat wij je garanderen dat er alleen ingrediënten op het label staan die je aan zullen spreken.

Beeter®, op basis van sojabonen, bevat 100% plantaardige ingrediënten, ontwikkeld in Nederland, die je verleiden door hun sappigheid en malse structuur. Bovendien bevatten onze vleesvervangers weinig vet en koolhydraten, zitten ze boordevol hoogwaardige eiwitten en bomvol vezels. Tevens zijn onze producten glutenvrij.

Proef deze gerechten bij het Fruitpark Hotel, je likt er letterlijk je vingers bij af!

Bekijk de website hier!

 

Restaurant
Terras
Fruithotel_26apr19-003

Spa & Wellness

Het 4-sterren Fruitpark Hotel en Spa te Ochten is een ideaal hotel voor ontspanning en rust. Het hotel beschikt over stijlvol ingerichte kamers, een restaurant, bar-lounge, terras en een eigen ruime parkeerterrein.

Fruitpark Hotel en Spa beschikt over een verwarmt zwembad, stoomcabine, infraroodcabine en een sauna. Geniet van de faciliteiten of neem een ontspannende wandeling over het park met toegang tot het blotevoetenpad. Bij het hotel kunt u tevens ontspannen met beauty-behandelingen of massages.

Badkleding is verplicht in de wellness.

NIEUWE BLOGBERICHTEN

Fruithotel_30apr19-013

De leukste spelletjes om samen te doen

Nu we zo veel mogelijk thuis moeten blijven, zal je dagplanning er ongetwijfeld anders uitzien dan je gewend bent. Netflix heb je wellicht al uitgespeeld, op TV wordt het nieuws erger en erger en je snakt naar wat luchtigheid en afleiding. De oplossing? Spelletjes! 

bloesemtocht-2019-9-1800×1200

Ontdek de Neder-Betuwe!

Neder-Betuwe heeft een prachtig rivierlandschap met mooie vergezichten, kronkelende dijken en monumenten, dat zich bij uitstek prima leent voor fietsen, wandelen en struinen. Elk seizoen is weer verrassend anders.