Dineren tussen de fruitbomen

Voor een heerlijke lunch, diner of high-tea kunt u ook terecht bij het Fruitpark Hotel & Spa. Onze gerechten worden bereid met de lekkerste streekproducten.

De Betuwe op zijn heerlijkst!

Klik hier voor onze menukaart!

Tafel reserveren
Restaurant

Ojah Ochten

Wij werken graag samen met bedrijven uit de regio, zo ook met het bedrijf Ojah, een bedrijf die vleesvervangers maakt. Lees snel meer!

Wij zijn Ojah, het bedrijf achter het merk Beeter®. Wij ontwikkelen in ons bedrijfspand in Ochten vleesalternatieven op basis van sojabonen en erwt. De producten die wij ontwikkelen bestaan uit slechts twee ingrediënten: sojabonen/erwt en water. Wij noemen dit clean label, omdat wij je garanderen dat er alleen ingrediënten op het label staan die je aan zullen spreken.

Beeter®, op basis van sojabonen, bevat 100% plantaardige ingrediënten, ontwikkeld in Nederland, die je verleiden door hun sappigheid en malse structuur. Bovendien bevatten onze vleesvervangers weinig vet en koolhydraten, zitten ze boordevol hoogwaardige eiwitten en bomvol vezels. Tevens zijn onze producten glutenvrij.

Proef deze gerechten bij het Fruitpark Hotel, je likt er letterlijk je vingers bij af!

Bekijk de website hier!

 

Restaurant
Terras
Fruithotel_26apr19-003

Spa & Wellness

Het 4-sterren Fruitpark Hotel en Spa te Ochten is een ideaal hotel voor ontspanning en rust. Het hotel beschikt over stijlvol ingerichte kamers, een restaurant, bar-lounge, terras en een eigen ruime parkeerterrein.

Fruitpark Hotel en Spa beschikt over een verwarmt zwembad, stoomcabine, infraroodcabine en een sauna. Geniet van de faciliteiten of neem een ontspannende wandeling over het park met toegang tot het blotevoetenpad. Bij het hotel kunt u tevens ontspannen met beauty-behandelingen of massages.

Badkleding is verplicht in de wellness.

NIEUWE BLOGBERICHTEN

anfxdqta75md_wd640

Waar komt Pasen vandaan?

Weetje…. In Engeland en de VS hebben mensen het over ‘Easter‘ als ze het over Pasen hebben. In Duitsland spreken ze van ‘Ostern‘. Beide termen zouden volgens sommigen weer terug te leiden zijn naar die Duitse godin: Ostara. In Nederland hebben we het over ‘Pasen‘: een term die afkomstig is van het Joodse Pascha-feest. Hazen […]

Valentijnsdag 2020

Valentijnsdag

Valentijnsdag Heeft u ook al zo’n zin in Valentijnsdag? Kunt u niet wachten om uw geliefde, uw moeder/vader, vriend/vriendin een cadeau of iets kleins te geven? Kijk hieronder voor meer informatie over Valentijnsdag en ons arrangement. Valentijnsdag wordt gezien als de dag van de liefde. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat […]