Valentijnsdag

Heeft u ook al zo’n zin in Valentijnsdag? Kunt u niet wachten om uw geliefde, uw moeder/vader, vriend/vriendin een cadeau of iets kleins te geven? Kijk hieronder voor meer informatie over Valentijnsdag en ons arrangement.

Valentijnsdag wordt gezien als de dag van de liefde. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat de liefde bestaat, maar is er ook de mogelijkheid om je verborgen verliefdheid bekend te maken d.m.v. een kaart of een bos bloemen te sturen. Daarnaast zijn er altijd veel mensen die op Valentijnsdag willen trouwen.

Een lang weekend vol liefde!

Valentijnsdag wordt altijd op 14 februari gevierd. Dit jaar valt het op een vrijdag. Ideaal om er een lang weekend van te maken, zoals met ons Valentijns arrangement voor maar 65 euro per persoon! U krijgt een overnachting in de standaard luxe kamer met in de ochtend een luxe ontbijtbuffet.

Bij aankomst in ons hotel staat er een flesje prosecco, badjassen, handdoeken en slippers op de kamer klaar voor gebruik. Ook kunt u heerlijk genieten in onze Wellness om echt even tot rust te komen. Daarnaast bieden wij ook gratis gebruik van het Nationaal Fruitpark aan.

Houd u toch van iets meer luxe? Dan kunt u bepaalde upgrades doen. Voor meer informatie hierover klik op deze link! . Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom in ons hotel.

Hieronder wat de symbolen van Valentijnsdag betekenen

Een hart à Het hart geeft het gevoel aan van mensen. Je komt het hart tegen in heel veel spreekwoorden.

Een roos à Een rode roos is de kleur van de liefde.

Kant à Eeuwen geleden gebruikten vrouwen kanten zakdoekjes. Liet een vrouw deze vallen, dan haastte de dichtstbijzijnde man zich om dit op te rapen en terug te geven. Dit deden ze om zo in contact te komen met een bepaalde man.

Cupido à Cupido is de god van de liefde die met pijlen naar je hart schoot. Als je hart geraakt werd, was je op slag verliefd.

Een duif à Twee mensen die van elkaar houden, twee tortelduifjes. De godin Venus (de godin van de liefde) wordt vaak afgebeeld met een duif.

 

*Let er wel op: het arrangement is alleen geldig van vrijdag op zaterdag.

Wilt u ook op de hoogte blijven van de winacties en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!