Wat te doen in omgeving de ‘Betuwe’? De 5 beste tips!

Ga je voor het eerst naar ons Nationaal Fruitpark Hotel & Spa of ben je bij ons al bekend maar nog niet in onze omgeving? Dan zul je je vast afvragen wat er rondom het Fruitpark te beleven is. Hieronder vind je de 5 beste door ons uitgekozen activiteiten die je kunt ondernemen in de Betuwe.

Ouwehands Dierpark – Rhenen

Altijd wel eens de reuzepanda’s van dichtbij willen zien? Ga dan naar Ouwehands dierenpark in Rhenen. Vanuit Fruitpark Hotel & Spa is het ongeveer 20 minuten rijden naar Ouwehands. Je kunt onder anderen de zeeleeuwenshow bijwonen, naar de speeltuin, dieren bewonderen, naar een circus show en nog véél meer!

Bekijk hier de website!

Moeke Mooren – Appeltern

Houd jij ervan om een escape room op te lossen of vind je bowlen leuk om te doen? Dan is ‘Moeke Mooren’ in Appeltern een échte aanrader! Het is vanaf Fruitpark Hotel & Spa ongeveer 20 minuten rijden. Er worden hier niet alleen binnen activiteiten maar ook buiten activiteiten georganiseerd. Zo worden er Rondvaarten, Tuk Tuks en Flyboarden aangeboden.

Bekijk hier de website!

Slot Loevestein – Poederoijen

Wilt u graag een rondje wandelen in een mooie omgeving en de geschiedenis van Slot Loevestein ontdekken? Dan is dit de perfecte locatie! Een dagje Slot Loevestein bezoeken is leuk voor jong en oud. Wat kan je allemaal doen in en buiten Slot Loevestein?

  • Zelfstandig het kasteel en de vesting verkennen met je persoonlijke sleutel.
  • Een privérondleiding krijgen.
  • Wandelen of fietsen in het omliggende Munnikenland.

Bekijk hier 

Nationaal Glasmuseum – Leerdam

In het Nationaal Glasmuseum vind u verschillende tentoonstellingen en nieuwe exposities van moderne en hedendaagse glaskunst. Ook kunt u zelf in het museum activiteiten ondernemen. Zo zijn er ontwerpwedstrijden en kun je een bingokaart volmaken door alle afgebeelde glaskunstwerken te zoeken.

Bekijk hier de website!.

Marechausseemuseum – Buren

Sinds 1972 is het Marechausseemuseum gevestigd in een historische pand in Buren. Een unieke collectie voorwerpen in een uniek pand, daar horen mooie verhalen bij. Tijdens de rondleiding ontdek je het verleden, heden en toekomst van de Marechaussee.

Bekijk de website hier!