Nationaal Fruitpark Ochten

Mededeling!

Het Nationaal Fruitpark opent weer vanaf 1 juni 2020 voor bezoekers! In verband met de huidige COVID-19 fase hanteren wij een aantal spelregels voor uw bezoek.

Wij vragen u om:
• Minimaal 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
• Uw gezelschap te beperken tot max. 6 personen (mits uit 1 huishouden)

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met de receptie via 0344-607785.

Nationaal Fruitpark Ochten

Centraal gelegen in Rivierenland vind je een plek waar je dagen kunt vertoeven, een echte boomgaard kunt ervaren en tegelijkertijd iets kunt leren over (hoogstam)fruit, zoals pruimen, kersen en peren. Jong en oud vermaakt zich in Fruitpark Ochten, waar alles mag en niets moet.

Volop activiteiten

Op het terrein van ca. 4,5 hectare is van alles te vinden: een kinderboerderij, een uitkijktoren, een leuke speeltuin, jeu-de-boulesbanen en natuurlijk een heerlijk (overdekt) terras. Probeer ook zeker het blotenvoetenpad bij de kikkerpoelen. Je loopt hier over maar liefst 30 verschillende ondergronden! Of ga de competitie aan op de midgetgolfbaan, waarmee je al wandelend het Fruitpark doorkruist.

Ecologisch, duurzaam en zelfvoorzienend
Nationaal Fruitpark Ochten is geheel energie- en CO2 neutraal. Met de opening van het Fruitpark Hotel en Spa is er 1400m2 zonnedak gecreëerd waardoor er een overcapaciteit aan energie is.
Het hele park met alle voorzieningen is hierdoor zelfvoorzienend wat betreft energie. Het Fruitpark zelf wordt op ecologische wijze beheerd. U kunt dus met een gerust hart snoepen van al het fruit en de andere lekkernijen die het park te bieden heeft.

Geschiedenis van het Nationaal Fruitpark Ochten

Het Nationaal Fruitpark begon in 2010 met als doel bezoekers van alles te leren over fruitteelt en zo respect te krijgen voor natuur en cultuur. Je kunt bijvoorbeeld een cursus snoeien volgen. Het park is inmiddels uitgegroeid tot een leuk doe-park voor jong en oud!

Tickets en openingstijden
img_8075_1280x1280xm
DSC04901
IMG_9376-2
Terras

Lunchen & Dineren

Maak uw dag compleet met een heerlijke lunch, diner, high-tea of borrel! In ons restaurant wordt u voorzien van de lekkerste streekproducten.

Neem plaats in de heerlijke loungesets op ons terras, en geniet van de Betuwe.

Bij ons bent u 'Thuis in de Betuwe'.

Bekijk ons restaurant

NIEUWE BLOGBERICHTEN

Fruits

Verliefd op de herfst!

Rode, oranje en gele bladeren. Sappig & rijp fruit. Vallende noten, paddestoelen, helderblauwe luchten, boekreleases, kunstexposities, halloween, black Friday – er zijn veel redenen om verliefd te worden op herfst. En hier zijn er nog 3!

bloesemtocht-2019-9-1800×1200

Ontdek de Neder-Betuwe!

Neder-Betuwe heeft een prachtig rivierlandschap met mooie vergezichten, kronkelende dijken en monumenten, dat zich bij uitstek prima leent voor fietsen, wandelen en struinen. Elk seizoen is weer verrassend anders.