Nationaal Fruitpark Ochten

Nationaal Fruitpark Ochten

Centraal gelegen in Rivierenland vind je een plek waar je dagen kunt vertoeven, een echte boomgaard kunt ervaren en tegelijkertijd iets kunt leren over (hoogstam)fruit, zoals pruimen, kersen en peren. Jong en oud vermaakt zich in Fruitpark Ochten, waar alles mag en niets moet.

Volop activiteiten

Op het terrein van ca. 4,5 hectare is van alles te vinden: een kinderboerderij, een uitkijktoren, een leuke speeltuin, jeu-de-boulesbanen en natuurlijk een heerlijk (overdekt) terras. Probeer ook zeker het blotenvoetenpad bij de kikkerpoelen. Je loopt hier over maar liefst 30 verschillende ondergronden! Of ga de competitie aan op de midgetgolfbaan, waarmee je al wandelend het Fruitpark doorkruist.

Ecologisch, duurzaam en zelfvoorzienend
Nationaal Fruitpark Ochten is geheel energie- en CO2 neutraal. Met de opening van het Fruitpark Hotel en Spa is er 1400m2 zonnedak gecreƫerd waardoor er een overcapaciteit aan energie is.
Het hele park met alle voorzieningen is hierdoor zelfvoorzienend wat betreft energie. Het Fruitpark zelf wordt op ecologische wijze beheerd. U kunt dus met een gerust hart snoepen van al het fruit en de andere lekkernijen die het park te bieden heeft.

Geschiedenis van het Nationaal Fruitpark Ochten

Het Nationaal Fruitpark begon in 2010 met als doel bezoekers van alles te leren over fruitteelt en zo respect te krijgen voor natuur en cultuur. Je kunt bijvoorbeeld een cursus snoeien volgen. Het park is inmiddels uitgegroeid tot een leuk doe-park voor jong en oud!

Tickets en openingstijden
img_8075_1280x1280xm
DSC04901
IMG_9376-2
Terras

Lunchen & Dineren

Maak uw dag compleet met een heerlijke lunch, diner, high-tea of borrel! In restaurant Blossom wordt u voorzien van de lekkerste streekproducten.

Neem plaats in de heerlijke loungesets op ons terras, en geniet van de Betuwe.

Bij ons bent u 'Thuis in de Betuwe'.

Bekijk Restaurant Blossom

NIEUWE BLOGBERICHTEN

IMG_20210501_160942_467

My dogresort Ochten

Het mooiste hondenhotel in Nederland!
Boekt u voor uw hond ook een luxueus 5 sterren verblijf?
Ons luxe DOGRESORT bruist van mogelijkheden om uw hond een onvergetelijke en onbezorgde vakantie te bieden.

strawberry daiquiri

Het terras is weer geopend

Wat is er nou leuker dan midgetgolfen onder de bloesem? Bij het Nationaal Fruitpark Ochten kan het!
Geniet van een heerlijke wandeling door het Fruitpark en sla een echte 18-holes midgetgolf mee, bezoek de kinderboerderij, beklim de uitkijktoren en wees avontuurlijk op het blotenvoetenpad. Even uitrusten? Plof dan neer op het heerlijke zonnige terras met uitzicht op de speeltuin voor een lunch, borrel of een ijsje!