Luxe familiekamer

Luxe familiekamer met kingsize bed, afsluitbare kinderkamer met speelhuisje/stapelbed, ligbad, een douche, frans balkon en uitzicht op het Eldikse veld of het park.

De kamer beschikt over airconditioning, een bureau, minibar, koffie en thee faciliteiten, kluis, haardroger en een zithoek.

Het ontbijt is niet inbegrepen en bedraagt 14,50 euro per persoon. (voor kleine kinderen rekenen wij geen ontbijtkosten). Een extra bed op de kamer kan worden geplaatst voor een meerprijs van 27,50.

Gratis toegang tot de fitness en wellness met zwembad, infrarood cabine, stoomcabine en sauna. Behandelingen in de salon zijn bij te boeken.

Boeken
Fruithotel_familiekmr-001
Fruithotel_familiekmr-005
Fruithotel_familiekmr-002
Fruithotel_familiekmr-004
Fruithotel_familiekmr-008
Fruithotel_26apr19-001
Fruithotel_26apr19-002

Spa & Wellness

Het 4-sterren Fruitpark Hotel en Spa te Ochten is een ideaal hotel voor ontspanning en rust. Het hotel beschikt over stijlvol ingerichte kamers, een restaurant, bar-lounge, terras en een eigen ruime parkeerterrein.

Fruitpark Hotel en Spa beschikt over een verwarmt zwembad, stoomcabine, infraroodcabine en sauna. Geniet van de faciliteiten of neem een ontspannende wandeling over het park met toegang tot het blotevoetenpad. Bij het hotel kunt u tevens ontspannen met beautybehandelingen of massages.

Meer informatie

NIEUWE BLOGBERICHTEN

anfxdqta75md_wd640

Waar komt Pasen vandaan?

Weetje…. In Engeland en de VS hebben mensen het over ‘Easter‘ als ze het over Pasen hebben. In Duitsland spreken ze van ‘Ostern‘. Beide termen zouden volgens sommigen weer terug te leiden zijn naar die Duitse godin: Ostara. In Nederland hebben we het over ‘Pasen‘: een term die afkomstig is van het Joodse Pascha-feest. Hazen […]

Valentijnsdag 2020

Valentijnsdag

Valentijnsdag Heeft u ook al zo’n zin in Valentijnsdag? Kunt u niet wachten om uw geliefde, uw moeder/vader, vriend/vriendin een cadeau of iets kleins te geven? Kijk hieronder voor meer informatie over Valentijnsdag en ons arrangement. Valentijnsdag wordt gezien als de dag van de liefde. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat […]