Verliefd op de herfst!

Rode, oranje en gele bladeren. Sappig & rijp fruit. Vallende noten, Paddestoelen

Helderblauwe luchten, Boekreleases, kunstexposities. Halloween, Black Friday – er zijn veel redenen om verliefd te worden op herfst. En hier zijn er nog 3!

Herfst tripjes

De belangrijkste reden waarom reizen in de herfst buiten het seizoen gewoon de beste is, is dat je de lokale bevolking kunt leren kennen.Terwijl de zomer ten einde loopt, gaan mensen terug naar het dagelijkse leven, brengen ze kinderen naar school, gaan naar de markt en drinken hun ochtendkoffie in het openbaar. Mensen zijn ontspannen, minder bewaakt en zullen meer openstaan ​​voor uw vragen. Je bent niet zomaar een toerist. Je leeft hun levensstijl samen met hen.  #Nationaal Fruitpark

Food & Fruit

Terwijl u onderweg bent, kunt u de tijd nemen om de plaatselijke overvloed op een boerenmarkt te verkennen. Appels, peren, pompoenen, kastanjes in overvloed voor heerlijke appelcider, -moes, -taart, gestoofde peertjes, pompoentaarten, kalebassen, kastanjes!. En als belangrijk pluspunt: eten in het seizoen is goed voor de boeren en het milieu, zodat je je goed voelt van hart tot buik.

# Fruitparkhotel # Fruitparkrestaurant # Nieuw herfst menu!

Gezelligheid met vrienden & familie

Gezelligheid kent geen grenzen…..Kaarsen en open haarden gaan weer aan. De herfst is een van onze favoriete seizoenen, het is de perfecte tijd van het jaar om je huis gezellig en warm te maken voor gezellige lange avonden met familie of vrienden. Verras of verwen vrienden en familie met een herfst High Tea in ons Fruitpark restaurant, onze gerechten worden bereid met de lekkerste streekproducten.