MY DOG RESORT

(Wij brengen u graag in contact met een mede hotelier voor viervoeters. Let op: deze locatie bevind zich niet bij het hotel en is ook geen onderdeel van het hotel.)

WELKOM BIJ MY DOGRESORT

Het mooiste hondenhotel in Ochten, Nederland!

Boekt u voor uw hond ook een luxueus 5 sterren verblijf? Ons luxe DOGRESORT bruist van mogelijkheden om uw hond een onvergetelijke en onbezorgde vakantie te bieden.

Professionele verzorging staat garant voor een prettig verblijf van uw huisdier. We richten ons op een kleinschalige, luxe opvang, waarin we kunnen aansluiten bij uw wensen, en meer persoonlijke aandacht kunnen bieden aan uw lievelingsdier.

OVER ONS

-PASSIE VOOR HONDEN-

Centraal gelegen, direct aan de A15 bevindt zich ons prachtige hotel.
In 2020 is dit geheel gerenoveerd naar een eigentijds kleinschalig resort.
Onze passie en missie is om uw hond een vakantie op maat te kunnen bieden, waarin we geheel rekening houden met al uw wensen.

Wij wonen bij ons Dogresort, en zo zijn wij in staat om dag en nacht voor uw dier klaar te staan.

HET HOTEL
-LICHT EN RUIMTE-

In ons hotel bevindt zich een luxe ruime huiskamer waar de honden gezamenlijk kunnen relaxen. Onze ervaring is dat als de honden samen zijn ze hier erg van genieten en samen kunnen spelen.

De huiskamer is voorzien van vloerverwarming zodat ook op koudere dagen het aangenaam en gezellig blijft, en voor de warmere dagen is er een aircovoorziening. Manden met hondenspeelgoed en rustgevende achtergrondmuziek zijn uiteraard aanwezig.

Vanuit de openslaande deuren kunnen de honden naar de speelweides lopen, waarvan we 1 weide voorzien hebben van kunstgras.

In ons hele hotel, en de speelweides is cameratoezicht aanwezig.

-SUITES-

Is uw hond wat meer op zichzelf, een dagje ouder? Dan kunt u voor hem een ruime luxe suite boeken. Overdag mag uw hond meespelen met de andere honden, of krijgt hij privé wandelingen aangeboden om daarna heerlijk te ontspannen op een luxe hondenmand.

Ook onze suites zijn voorzien van vloerverwarming, airconditioning, achtergrondmuziek en cameratoezicht.

EXTRA INFORMATIE
-WIE ZIJN ER WELKOM IN ONS HOTEL-

– Om de rust van andere gasten te kunnen garanderen worden er geen loopse teven toegelaten in ons hondenresort. Voor ongecastreerde reuen hebben we beperkte ruimte, vraag bij ons naar de mogelijkheden.

– Voor het welzijn van alle gasten en de fijne sfeer in ons Dogresort zijn we selectief op het ras van uw hond, en zullen we bij twijfel contact opnemen. We werken voor alle honden met een kennismaking, zodat we tijdens dit verblijf uw hond kunnen leren kennen en zien of uw huisdier zich thuis voelt bij ons.